Makkelijk, snel & duurzaam
funderen met schroefpalen

Bij Vechtdal Schroeffunderingen bieden we topkwaliteit.
Doe het zelf of vertrouw op ons vakmanschap voor montage.

Waar zijn we nu mee bezig?

Kunnen we je helpen?

Graag wil je met zekerheid je project beginnen. Daarom helpen we je graag. Of je nu een snelle vraag hebt of meer informatie wil ontvangen, we staan klaar om je te helpen. Jouw succes is ons doel. Dus aarzel niet, klik op de knop en neem vandaag nog contact met ons op!

Op een duurzame manier funderen

Onze hoogwaardige schroefpalen bieden stabiliteit en betrouwbaarheid, terwijl ze minimale impact hebben op het milieu. Vertrouw op ons ervaren team voor een solide basis die lang meegaat.

Toepassingen

Tuinhuizen

Voor de bouw van tuinhuizen zijn schroefpalen een slim alternatief voor traditionele betonnen funderingen. Schroefpalen bieden niet alleen een stabiele basis voor het tuinhuis, maar ze verminderen ook de impact op de omgeving tijdens de installatie. Dit resulteert in een snellere en schonere bouw zonder het gedoe van betonmixen en droogtijden.

Tuinkamers

Schroefpalen zijn ideaal voor de fundering van tuinkamers vanwege hun stabiliteit en eenvoudige installatie. Geen graafwerkzaamheden en betonstorten meer, dit verkort de bouwtijd. Zo vormen ze een betrouwbaar en efficiënt fundament voor elke tuinkamer.

Zonneparken

Schroefpalen zijn ideaal voor zonneparken omdat ze een stevige en betrouwbare fundering bieden voor de zonnepanelen. Door de palen direct in de grond te schroeven, kunnen zonneparken snel en efficiënt worden geïnstalleerd zonder de noodzaak van uitgebreid graafwerk. 

Infra

Schroefpalen worden steeds vaker ingezet in infrastructuurprojecten vanwege hun efficiëntie en duurzaamheid. Ze vereisen geen graafwerkzaamheden en kunnen snel worden geïnstalleerd, wat bouwtijd verkort. Gemaakt van gegalvaniseerd staal, bieden ze een robuuste basis voor diverse constructies.

Overkappingen

Schroefpalen bieden een efficiënt alternatief voor traditionele funderingen bij het plaatsen van overkappingen in de tuin. Ze kunnen snel en zonder graafwerkzaamheden worden geïnstalleerd, waardoor het landschap minimaal wordt verstoord.

Hekwerk

Schroefpalen zijn een effectieve oplossing voor het plaatsen van hekwerk en schuttingen. Ze garanderen een snelle installatie zonder de noodzaak van graven. Dit maakt ze een populaire keuze voor moderne terreinafscheidingen.

Veelgestelde vragen

Schroefpalen bieden snelle installatie, minimale grondverstoring, onmiddellijke belastbaarheid, en zijn vaak kosteneffectiever dan traditionele funderingsmethoden.

Naast de verkoop van schroeffunderingen bieden we ook installatieservices aan. Ons team van ervaren installateurs kan de schroeffunderingen op een efficiënte en veilige manier installeren tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Ja, onze schroeffunderingen voldoen aan alle noodzakelijke industriële normen en certificeringen. Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze certificaten en accreditaties.

Met de juiste installatie en bescherming tegen corrosie kunnen schroefpalen tientallen jaren meegaan, vergelijkbaar met andere funderingsmethoden.

Het draagvermogen van een schroeffundering hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte en het ontwerp van de schroef, de diepte van de installatie en de eigenschappen van de bodem. Een specialist kan een nauwkeurige inschatting geven op basis van de specificaties van uw project.

Ja, schroeffunderingen zijn milieuvriendelijk. Ze vereisen geen graafwerk, wat betekent dat er minder grondverstoring is. Bovendien zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ze zelf volledig recyclebaar.