Overkappingen

Het toevoegen van een overkapping aan je buitenruimte is een geweldige manier om beschutting en elegantie te bieden. Maar, zoals elk bouwproject, is de kwaliteit van de fundering cruciaal voor de duurzaamheid en veiligheid. Daarom zijn schroefpalen dé oplossing voor je (houten) overkapping!

 • Supersnelle Installatie

  Vergeet de dagen van graafwerkzaamheden en beton storten. Schroefpalen kunnen in slechts enkele uren worden geïnstalleerd, wat betekent dat je meteen verder kunt met de opbouw van je tuinhuis!

 • Milieuvriendelijk

  Geen grote graafmachines, geen vervuiling door beton, en minimale verstoring van de omliggende natuur. Met schroefpalen kies je voor een ecovriendelijke fundering.

 • Kostenefficiënt

  Door de snelle installatie en het ontbreken van de noodzaak voor andere bouwmaterialen zoals beton, kun je aanzienlijk besparen op arbeids- en materiaalkosten.

 • Hoge draagkracht & stabiliteit

  Laat je niet misleiden door de eenvoudige installatie. Schroefpalen zijn ontworpen om een hoge draagkracht te bieden en zorgen voor een stabiele fundering voor je overkapping, ongeacht de grootte.

Ben je overtuigd van de voordelen van schroefpalen? Vraag nu een offerte aan!

Wij begrijpen dat, vooral voor zakelijke klanten, het essentieel is om de kosten en baten van een project zorgvuldig af te wegen. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van een op maat gemaakte offerte, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Het toevoegen van een overkapping aan je tuin of terras is een belangrijke investering. Daarom willen we je helpen met een transparant kostenplaatje en professioneel advies voor de installatie en aanschaf van de schroefpalen. Onze experts zijn klaar om vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor je samen te stellen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Naast de verkoop van schroeffunderingen bieden we ook installatieservices aan. Ons team van ervaren installateurs kan de schroeffunderingen op een efficiënte en veilige manier installeren tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Ja, onze schroeffunderingen voldoen aan alle noodzakelijke industriële normen en certificeringen. Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze certificaten en accreditaties.

Onze standaard betalingsvoorwaarden zijn netto 14 dagen vanaf de factuurdatum. We kunnen echter ook alternatieve betalingsvoorwaarden bespreken op basis van de behoeften van uw bedrijf.

Het draagvermogen van een schroeffundering hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte en het ontwerp van de schroef, de diepte van de installatie en de eigenschappen van de bodem. Een specialist kan een nauwkeurige inschatting geven op basis van de specificaties van uw project.

Ja, schroeffunderingen zijn milieuvriendelijk. Ze vereisen geen graafwerk, wat betekent dat er minder grondverstoring is. Bovendien zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ze zelf volledig recyclebaar.

Laat ons je helpen!

Voor een solide fundering: koop direct of vraag een offerte aan.