Tuinhuizen

Als je overweegt een tuinhuis te bouwen, ben je ongetwijfeld op zoek naar een stevige, betrouwbare en duurzame funderingsoplossing. Een tuinhuis bouwen op een betonnen fundering is stevig, maar neemt veel tijd in beslag. 

Schroefpalen zijn dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een snelle, duurzame en betrouwbare fundering voor een tuinhuis. Ze vertegenwoordigen de perfecte balans tussen innovatie en efficiëntie. Wanneer je kiest voor schroefpalen, kies je niet alleen voor een stevige fundering, maar ook voor gemoedsrust.

 • Supersnelle Installatie

  Vergeet de dagen van graafwerkzaamheden en beton storten. Schroefpalen kunnen in slechts enkele uren worden geïnstalleerd, wat betekent dat je meteen verder kunt met de opbouw van je tuinhuis!

 • Milieuvriendelijk

  Geen grote graafmachines, geen vervuiling door beton, en minimale verstoring van de omliggende natuur. Met schroefpalen kies je voor een ecovriendelijke fundering.

 • Kostenefficiënt

  Door de snelle installatie en het ontbreken van de noodzaak voor andere bouwmaterialen zoals beton, kun je aanzienlijk besparen op arbeids- en materiaalkosten.

 • Hoge draagkracht & stabiliteit

  Laat je niet misleiden door de eenvoudige installatie. Schroefpalen zijn ontworpen om een hoge draagkracht te bieden en zorgen voor een stabiele fundering voor je tuinhuis, ongeacht de grootte.

Ben je overtuigd van de voordelen van schroefpalen? Vraag nu een offerte aan!

Wij begrijpen dat, vooral voor zakelijke klanten, het essentieel is om de kosten en baten van een project zorgvuldig af te wegen. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van een op maat gemaakte offerte, zodat je exact weet waar je aan toe bent.

Bij het kiezen van een fundering voor je project is het belangrijk om te investeren in kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Met schroefpalen haal je al deze voordelen in huis. Benieuwd naar wat dit voor jouw specifieke project betekent?

VEELGESTELDE VRAGEN

Naast de verkoop van schroeffunderingen bieden we ook installatieservices aan. Ons team van ervaren installateurs kan de schroeffunderingen op een efficiënte en veilige manier installeren tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Ja, onze schroeffunderingen voldoen aan alle noodzakelijke industriële normen en certificeringen. Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze certificaten en accreditaties.

Onze standaard betalingsvoorwaarden zijn netto 14 dagen vanaf de factuurdatum. We kunnen echter ook alternatieve betalingsvoorwaarden bespreken op basis van de behoeften van uw bedrijf.

Het draagvermogen van een schroeffundering hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte en het ontwerp van de schroef, de diepte van de installatie en de eigenschappen van de bodem. Een specialist kan een nauwkeurige inschatting geven op basis van de specificaties van uw project.

Ja, schroeffunderingen zijn milieuvriendelijk. Ze vereisen geen graafwerk, wat betekent dat er minder grondverstoring is. Bovendien zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ze zelf volledig recyclebaar.

Laat ons je helpen!

Voor een solide fundering: koop direct of vraag een offerte aan.