Verzendbeleid

Bij Vechtdal Schroeffunderingen begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw bestelling op tijd en in perfecte staat aankomt. Hier is wat u kunt verwachten van ons verzendproces:

  • Transportbedrijven: Wij maken gebruik van diverse gerenommeerde transportbedrijven om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd wordt geleverd.

  • Levertijd: We streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te bezorgen. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  • Verzendkosten: De kosten voor verzending zijn variabel en afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Deze kosten worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Verkeerd bezorgadres doorgegeven?: Fouten gebeuren en we begrijpen dat. Als u merkt dat u een verkeerd bezorgadres heeft doorgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons uiterste best doen om de bestelling nog voor u te wijzigen. U kunt ons bereiken via e-mail op info@vechtdalschroeffunderingen.nl of via Whatsapp op +31 6 14 16 38 98.

Wij danken u voor uw vertrouwen in Vechtdal Schroeffunderingen en we doen ons uiterste best om uw bestelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.