Fundering boomhut Pelt België

Fundering boomhut Pelt (BE)

In het mooie Pelt in België hebben we 6 schroefpalen geïnstalleerd voor een boomhut op palen. Vanwege het beekje moesten de palen tot een diepte van 3 tot 4 meter. De schroefpalen zorgen voor een stevige en stabiele basis, essentieel voor de duurzaamheid van de boomhut. 

Een impressie van het project

Veelgestelde vragen

Schroefpalen bieden snelle installatie, minimale grondverstoring, onmiddellijke belastbaarheid, en zijn vaak kosteneffectiever dan traditionele funderingsmethoden.

Naast de verkoop van schroeffunderingen bieden we ook installatieservices aan. Ons team van ervaren installateurs kan de schroeffunderingen op een efficiënte en veilige manier installeren tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze service.

Ja, onze schroeffunderingen voldoen aan alle noodzakelijke industriële normen en certificeringen. Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze certificaten en accreditaties.

Met de juiste installatie en bescherming tegen corrosie kunnen schroefpalen tientallen jaren meegaan, vergelijkbaar met andere funderingsmethoden.

Het draagvermogen van een schroeffundering hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte en het ontwerp van de schroef, de diepte van de installatie en de eigenschappen van de bodem. Een specialist kan een nauwkeurige inschatting geven op basis van de specificaties van uw project.

Ja, schroeffunderingen zijn milieuvriendelijk. Ze vereisen geen graafwerk, wat betekent dat er minder grondverstoring is. Bovendien zijn ze gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ze zelf volledig recyclebaar.